Zoekmachine optimalisatie - SEO

Hoe succesvol is jou website?

Hoe is jou positie op internet t.o.v. jou concurrenten?

Website & SEO Analyse

Wil je graag weten hoe jou website beoordeeld wordt door Google? Op welke termen en zoekwoorden je beter gevonden kunt worden? Hoe je meer bezoekers op je website krijgt. Bezoekers die ook daadwerkelijk klanten van je willen worden. Hoe ook jij meer geld kunt verdienen met je website?


Wil jij je concurrenten te slim af zijn?

IMMF kan jou helpen!

Laat mij jou helpen door een volledige analyse te doen van je website en jou positie in Google. Tevens zal ik voor jou analyseren hoe jou concurrenten het doen en waarop jij ze kunt verslaan. Zodat jij hoger in Google komt te staan. Hoe je meer bezoekers op je webstite krijgt die ook klanten van je willen worden. Met behulp van mijn analyses en persoonlijke coaching krijg je een kant en klaar overzicht van wat je zou kunnen verbeteren.  En wanneer je deze verbeterpunten toepast garandeer ik je dat je binnen enkele weken al zichtbaar Hoger in Google zult staan en meer business uit je website zult halen.

Wekelijkse analyse van:

Gezondheid test website

SEO - keywords waarop je gevonden wordt

Jou positie in vergelijking met die van je concurrenten

Je regionale zichtbaarheid op internet

Praktische en persoonlijke tips en adviezen die je direct meer resultaat opleveren

Ga direct aan de slag en versla je concurrenten!

Start hier!

Wekelijkse rapportage en plan van aanpak

Het goed zichtbaar blijven op het internet en een hoge positie in Google behouden is een continu proces. Google verandert regelmatig de spelregels. De techniek gaat razendsnel en je concurrenten zitten ook niet stil. Ook zij willen zo hoog mogelijk in Google staan. Daarom bied ik jou een complete oplossing aan om continu te kunnen blijven werken aan jou zichtbaarheid op het internet. Je krijgt wekelijks van mij een rapportage met adviezen en tips die je heel eenvoudig kunt toepassen. De tips en adviezen zullen in de meeste gevallen jou niet veel tijd kosten om ze toe te passen. Tevens zal ik jou hierbij persoonlijk coachen. Een succesvol concept wat snel resultaat voor jou zal opleveren.

Waarom ook jij zoekmachine optimalisatie nodig hebt

90%

van alle bezoekers alleen op de eerste pagina kijkt

40%

het eerste resultaat kiest onder de advertenties

75%

alleen maar de eerste 5 resultaten kijkt

<10sec

heeft een bezoeker nodig of hij blijft op jou website

Het algoritme van Google beoordeelt je website op meer dan 200 factoren. Op basis van deze rankingfactoren rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om online resultaat te kunnen behalen wat voor dienst of product je ook wilt verkopen. Om je concurrenten te verslaan is het van belang om in zoekmachine optimalisatie voorop te blijven lopen. Wij kunnen je daar bij helpen. Met een maandelijks abonnement van IMMF hoef jij je geen zorgen te maken over zoekmachine optimalisatie. Wij houden de nieuwe trends en technieken voor jou bij. Geen standaard pakket maar elke week tips en adviezen die up to date zijn. Zo ben je ervan verzekerd altijd voorop te lopen en je concurrententen te slim af te zijn.

Direct grote resultaten met een duidelijk concept

SEO Tips

Zoekwoorden analyse

Concurrenten analyseren

Incl. 2  of 4 uur consultancy

Intake & Coaching

Maandelijks opzegbaar

Wekelijkse rapportage

Gezondheid test website

Standaard

Online intake

Zoekwoorden analyse

Concurrenten analyseren

Gezondheid test website

Gezondheid test website

Maandelijks opzegbaar

Wekelijkse rapportage

Pro

Online intake

Zoekwoorden analyse

Concurrenten analyseren

SEO tips

Gezondheid test website

Incl. 2 uur consultancy

Maandelijks opzegbaar

Wekelijkse rapportage

Pro Plus

Persoonlijke Intake

Zoekwoorden analyse

Concurrenten analyseren

SEO tips

Gezondheid test website

Incl. 4 uur consultancy

Maandelijks opzegbaar

Wekelijkse rapportage

Zoekmachine optimalisatie gaat ook jou meer business opleveren!

Vraag jezelf eens af...


- Wordt je in Google gevonden op de eerste pagina?

- Krijg je genoeg aanvragen binnen via je website?

- Levert jou website genoeg omzet op?

- Weet je niet waar je beginnen moet?

- Denk je: Ik heb hier echt geen tijd voor

- Wil jij je concurrenten te slim af zijn?

- Het zou wel heel duur zijn


Als je dit soort gedachten of vragen hebt en drie keer nee heb moeten zeggen dan is het echt goed om nu ook met zoekmachine optimalisatie te beginnen. Vandaag beginnen betekent binnen één week al de eerste resultaten waarmee je direct aan de slag kunt. Je hoeft niet zelf uren te gaan zoeken hoe het allemaal werkt. Je krijgt gewoon kant en klare simpele oplossingen die je direct kunt toepassen. Je zult merken dat het vrij snel resultaat zal opleveren. Je meer klanten zult krijgen en je omzet ziet groeien.

Start vandaag nog!

Zoekmachine optimalisatie - SEO
Sinds enkele maanden werken wij samen met IMMF. Wij ervaren vooral de duidelijke en eenvoudige aanpak als zeer prettig. Aan de hand van de rapportages en adviezen hadden wij binnen één maand al meer bezoekers op de website.

P. van B. uit Eindhoven

Zoekmachine optimalisatie - SEO
Elke week ontvangen wij netjes de rapportage in onze mailbox. De tips en adviezen zijn persoonlijk en gericht op onze business. Het kost ons weinig moeite om ze op te volgen.

Piet uit Heerlen

Pak mee extra hoge kortingen!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je succesvol zult zijn met de analyses, tips & adviezen en mijn persoonlijke coaching krijg je bij een driemaandelijks abonnement tot wel 20% korting. Na de eerste drie maanden mag je ermee stoppen. Al ben ik ervan overtuigd dat je resultaten zodanig beter zullen zijn dat je niet aan stoppen wilt denken. Je abonnement loopt dan gewoon eenvoudig door en is per kwartaal opzegbaar.

Start vandaag nog met zoekmachine optimalisatie!

Start hier!