Phoenix website

Phoenix - strakke website in een handomdraai

Meer bezoekers, klanten en vrijheid met Phoenix!

Ontdek de voordelen

Phoenix professionele website

Met Phoenix een strakke website in een handomdraai

Behaal je geen of weinig resultaat met je website? Word je niet goed gevonden in Google?

Ik heb bemerkt dat veel ondernemers hiermee zitten. Hoe krijg je nu een goede professionele website tegen redelijke kosten? Zelf een website gaan maken in wordpress zou een optie kunnen zijn. Maar zonder enige kennis gaat je dit heel veel tijd kosten. En als je dan een website gemaakt hebt geeft je dat geen garantie goed gevonden te worden in Google.


Toen ik mij hierin ben gaan verdiepen kwam ik uit bij het Phoenix systeem. Met een Phoenix website lukt het iedereen om een mooie effectieve website neer te zetten, zonder technische kennis! Daarnaast zul je snel je bezoekersaantallen zien stijgen en haal je daadwerkerkelijk klanten en omzet uit je eigen website. Danzij Phoenix is het voor jou mogelijk om de mensen te bereiken die je graag wilt helpen, zonder dat je daar zorgen over hoeft te maken.

Met een Phoenix website ga je eenvoudig meer geld verdienen!

Geen gedoe, Direct online

Met Phoenix kun je binnen een dag al online zijn. Met een superstrakke professionele website.

Ontdek alle voordelen

Scoor hoog in Google

Een Phoenix website is ontwikkeld door Online Internet marketing experts.

Ontdek alle voordelen

Phoenix community

Een Phoenix website kent een grote community van allemaal ondernemers. 

Ontdek alle voordelen

Phoenix website

Geen gedoe, Direct online

Met een Phoenix website heb je geen aanloopperiode, je website is direct online en klaar voor gebruik. Dankzij onze kant-en-klare en zeer effectieve templates heb je geen webdesigner meer nodig. Met Phoenix heb je volledige controle over je website en ben je van niemand meer afhankelijk. Wij doen de techniek, jij de inhoud. Vergelijk het met een espresso apparaat. De machine hebben wij al voor je gebouwd en uitvoerig getest. Wij onderhouden deze voor je. Jij hoeft er alleen maar het cupje in te doen en op de knoppen te drukken

Phoenix website

Scoor hoog in Google

Goed vindbaar zijn in Google is volgens ons het basisingrediënt voor een succesvolle website. Al 6 jaar lang is zoekmachine optimalisatie (SEO) daarom onze #1 prioriteit. Als ondernemer wil je natuurlijk niet bezig zijn met dat ‘saaie’ SEO en alle technische geneuzel. Gelukkig voor jou zijn wij ogenschijnlijk obsessieve SEO-nerds die continu bezig zijn met de nieuwste trends en technieken. Wij ademen inmiddels SEO2 in plaats van O2 en daar pluk jij weer de vruchten van. Jij hoeft dus geen SEO specialist te zijn.

Phoenix website

Kom bij de Community

Ondernemen kans soms eenzaam voelen. Zeker als je weinig andere ondernemers in je omgeving hebt die jou motiveren en stimuleren om door te gaan met je misschien 'gekke' plannen en ambities. Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig bent en dus kun je wel wat steun gebruiken. Dit vind je in onze Phoenix Community waarin onze gebruikers elkaar vinden, kennis delen, samenwerken, elkaar inspireren en tot elkaar meetrekken naar nieuwe niveaus. Je staat er dus niet meer alleen voor.

Maar een Phoenix website is nog veel nog veel meer

Phoenix website

Van bezoeker naar klant

Wat heb je aan bezoekers als er geen klanten uitkomen? De kleinste details maken tegwnoordig het verschil tussen een verlies- en een winstgevende website. Wij specialiseren al jaren in conversie optimalisatie (leads en klanten halen uit je website). Dit om Phoenix tot in de kleinste details te optimaliseren voor maximaal resultaat. Wij hebben alles al voor je getest en kant-en-klare conversie templates voor je klaargezet. Denk aan verkoop, opt-in, leads, offerte, events etc. Jij hoeft dus geen webdesigner te zijn.
Phoenix website expert

Krijg hulp van de experts

Elke business is uniek en elke ondernemer gaat in zijn eigen tempo. Ongeacht jouw kennis van websites en/of je online marketing niveau willen wij de kans op succes zo groot mogelijk voor je maken. Phoenix websites kun je zien als de ferrari's onder websites en wij vinden, dat je daar ook zonder rijbewijs mee moet kunnen rijden. Daarom begeleiden we jou vanaf je start op verschillende manieren bij alle stappen die je moet zetten om het meer online succes te halen. Jij hoeft dus geen marketingexpert te zijn.

Direct starten met een Phoenix Website

KLIK HIER!

Phoenix zal ook jou meer business opleveren

Het Phoenix systeem is ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die beter in Google willen scoren en meer leads en klanten uit hun website willen halen. Tonny Loorbach (auteur van Winnen in Google) liet de eerste versie van het systeem in 2010 voor eigen gebruik ontwikkelen en stelde het vervolgens beschikbaar aan pionierende internetondernemers die met eenzelfde strategie wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben 1.100+ ondernemers hun eigen website met Phoenix gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

Kies jou Phoenix pakket

Phoenix standaard

Pakket

 • Volledige toegang tot Phoenix, community en de helpdesk.

  Meegroei garantie.

  Snel online keuze

  Phoenix website standaard pakket

  Eenvoudig, strak en professioneel

  Phoenix & IMMF Starters Pakket

 • Volledige toegang tot Phoenix, community en de helpdesk incl. IMMF start up pakket.

  Start hulp keuze

  Phoenix website IMMF pakket

  Strak design en templates

  Phoenix & IMMF 

  Training Pakket

 • Volledige toegang tot Phoenix, community en de helpdesk incl. IMMF start up pakket en training.

  Slimste keuze

  Phoenix website training pakket

  Kom hoger in Google!

  Pak mee die extra bonus

  Begin vandaag nog met Phoenix en ben binnen enkele dagen online met je website en jou business. Als extra bonus krijg je van mij nadat je site live is gegaan een maand lang elke week gratis tips en adviezen om zo hoog mogelijk te scoren binnen Google. Normaliter betaal je voor een maandelijkse zoekmachine optimalisatie pakket € 110,- per maand. Voor jou als nieuwe Phoenix gebruiker dus geheel GRATIS.

  Wat anderen van Phoenix vinden

  These slides will be slide-able on the live version of your page!

  Gebruiksvriendelijk systeem

  Phoenix is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem waarmee je een website opbouwt die alle aspecten in zich draagt om te gaan scoren! Je hoeft geen verstand te hebben van de techniek, je kunt je gewoon bezig houden met de invulling. Ik zou Phoenix aan iedereen aanbevelen die een enorme boost voor zijn organisatie wil!
  Phoenix recensies

  Sandra uit Maastricht

 • Erg handig die community

  Al enige tijd is mijn website online en krijg ik veel complimenten over de strakke vormgeving.
  Waar ik persoonlijk ook heel blij mee ben is de community. Allemaal enthousiaste ondernemers die elkaar stimuleren en tot grotere hoogte brengen met hun business. Erg leuk en handig. Zeer inspirerend.

  Patricia uit Eindhoven

 • Omzet aanzienlijk gestegen

  Het was voor mij een behoorlijke stap om over te gaan op Phoenix. Er zijn zoveel systemen. Ik was best sceptisch. Doormiddel van de persoonlijke hulp van IMMF en de vele fijne adviezen van de community is het mij gelukt een zeer effectieve website te maken. Mijn omzet is enorm gestegen doordat ik nu veel beter gevonden wordt in Google.

  Kees Roermond

 • Start vandaag nog een Phoenix website en ben morgen online