Wordt ook partner van mijnschoonhuis.nl

Meer leads... meer klanten... meer omzet!

Een unieke kans voor professionele ondernemers

mijnschoonhuis.nl

Platform: mijnschoonhuis.nl & mijnmooihuis.nl

Het platform mijnschoonhuis.nl & mijnmooihuis.nl biedt informatie, tips en inspiratie voor particulieren op het gebied van mooi en schoon wonen. Het zal een autoriteit zijn voor de bezoeker op het gebied van specialistische reiniging in en rond het huis. Behalve het verstrekken van betrouwbare informatie biedt de website tevens een netwerk aan van professionele bedrijven waardoor de bezoeker specifieke werkzaamheden kan laten uitvoeren. De partners van mijnschoonhuis.nl & mijnmooihuis.nl zijn professionele zelfstandige ondernemers op verschillende vakgebieden. Een goed advies, goede service, beste resultaat en een zorgeloze uitvoering van werkzaamheden dat is wat mijnschoonhuis.nl haar bezoekers beloofd. 

Boordevol informatie & inspriratie

Vloeronderhoud & Advies

Vloeronderhoud & Advies

Meubels onderhoud & Advies

Meubels onderhoud & advies

Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Schoonmaak tips mijnschoonhuis.nl

Schoonmaak tips

Gezonder wonen - binnenmilieu

Gezonder wonen

Buiten schoonmaak mijnschoonhuis.nl

Buiten schoonmaak

Het platform voor de particulier:

Inspiratie & informatie vind je op mijnschoonhuis.nl

Inspiratie & Informatie

De website zal voorzien in informatie voor particulieren op het gebied van specialistische schoonmaak in en rond het huis. Doormiddel van blog artikelen en de kennis- en informatiebank bieden wij de bezoekers tevens interieur inspiratie en adviezen. Aan het platform is gekoppeld een netwerk van professionele vakmensen op het gebied van een mooi en schoon huis.


Scoor hoog in Google met het mijnschoonhuis.nl concept

Hoog in Google

De website van mijnschoonhuis.nl & mijnmooihuis.nl is gebruiksvriendelijk, voldoet aan alle technische normen van deze tijd en wordt goed geïndexeerd door Google. De website is zeer mobiel vriendelijk. De website wordt dagelijks gemonitord op belangrijke keywords en content. Met als doel een hoge positie in Google verwerven en behouden.  


mijnschoonhuis.nl een autoriteit voor de particuliere markt

Een autoriteit

Alle informatie die verstrekt wordt via de website of social media is betrouwbaar en afkomstig van de vakmensen met jaren lange ervaring. Door de breedte van de informatie en de hoge kwaliteit van de verstrekte informatie zal de website op termijn een autoriteit zijn. Waardoor het vele nieuwe bezoekers zal trekken. De informatie, tips & adviezen zullen tevens gedeeld worden via social media.


Meer klanten in de particuliere markt met mijnschoonhuis.nl

Meer klanten

Het mijnschoonhuis.nl platform zal leads genereren in heel Nederland voor de aangesloten partners. Doormiddel van content marketing strategie zullen bezoekers naar de website getrokken worden. Dat gebeurd door het creëren van nuttige informatie, tips & adviezen en het geven van inspiratie. De leads komen puur tot stand door de vindbaarheid en de autoriteit van de website en social media van mijnschoonhuis.


Deelnemen aan mijnschoonhuis.nl & mijnmooihuis.nl

Het doel van de site is op schoonmaak en onderhoud gebied te voorzien in en rond het huis. Momenteel zijn de meeste diensten en de informatie in de kennisbank vooral gericht op in huis. In de nabije toekomst willen we dit steeds verder gaan uitbreiden. Daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers die vooral regionaal werken. Ondernemers die voor service en kwaliteit gaan en begrijpen wat de hedendaagse klant van ze verwacht. Een mijnschoonhuis partner gaat altijd voor het beste resultaat. Mede door het uitdragen en delen van je vakkennis wil je graag een positieve bijdrage leveren aan het succes van mijnschoonhuis.nl. Als partner betaal je alleen voor de toegezonden leads een kleine bijdrage. Geen vaste kosten per maand of abonnement. Lijkt jou dit iets en wil je graag partner worden in een uniek rayon / regio alleen voor jou? Reageer dan via het contact formulier. Wij nemen dan snel met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Diensten mijnschoonhuis.nl

Vloeronderhoud zoals tapijt en elastische vloeren

Natuursteen onderhoud en reparatie

Meubelreiniging, matrasreiniging

This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something

Zonnepanelen reinigen

Alle voordelen op een rijtje:

mijnschoonhuis.nl

Goede website

De website is gebouwd in de modernste software van deze tijd en groeit automatisch mee.

mijnschoonhuis.nl

Alle content blogs wordt voor jou geschreven

Je hoeft zelf geen blogs te schrijven. Dit scheelt je uren in tijd.

mijnschoonhuis.nl

Social media plan

Doormiddel van social media worden blogs en informatie gedeeld voor een grotere bereikbaarheid.

mijnschoonhuis.nl

Professionele webshop

Ter ondersteuning van de kennis bank en de diensten die aangeboden worden

mijnschoonhuis.nl

Gratis informatiebank

Gratis professionele tips & adviezen waarna je je klanten kunt verwijzen.

mijnschoonhuis.nl

Meer klanten... meer omzet...

Ontvang leads waarvoor je geen moeite hoeft te doen.

Overtuigd? Wordt vandaag nog partner!

arrow_drop_up arrow_drop_down