In 7 stappen Hoger in Google

BOOST op jou business succes programma!

Hoger in Google in 7 succesvolle stappen

Hoger in Google - Is dat echt mogelijk?

Je wilt hoger in Google staan het liefst natuurlijk op de eerste pagina zonder daarvoor te moeten betalen. Misschien denk je wel "ja dat wil toch iedereen. Maar niet iedereen kan op de eerste pagina staan". Dat klopt helemaal. Op de eerste pagina staan in Google gaat niet vanzelf. Toch is het mogelijk dat jou bedrijf of winkel wel op die eerste pagina staat. Zelfs boven jou concurrenten. Zeker als een lokaal bedrijf zijn er volop kansen die vaak niet aangegrepen worden door de meeste ondernemers. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met sporters. Neem nu bijvoorbeeld wielrenners. Er kan er maar een winnen. Een wielrenner traint elke dag om bij die ene wedstrijd de beste te willen zijn. Hij heeft perfect materiaal. Een goede ploeg om zich heen. Goede begeleiding. En de juiste focus. Uiteraard is dit alles geen garantie dat hij zal winnen. Maar de kans wordt wel een stuk groter dat hij bij de beste zal horen. Zo kun jij met jou bedrijf bij de beste behoren wanneer je de juiste middelen inzet en weet wat de spelregels zijn. Met de training van IMMF zul je beter zichtbaar zijn in Google. Je krijgt meer bezoekers op je website en vooral je zult meer klanten krijgen die je meer omzet opleveren. 

Hoger in Google in 7 stappen

IMMF Training & Coaching

Speciaal voor ondernemers in het midden en klein bedrijf hebben wij een programma samengesteld volledig gericht op meer resultaat bereiken op het internet. Doormiddel van een complete persoonlijke training worden alle faccetten doorgenomen die van belang zijn voor meer succes op het internet. Een training die bestaat uit een praktisch gedeelte en een coaching gedeelte. We gaan samen vorm geven aan je eigen online strategie zodat je doelen behaald worden. Mijn 7 stappen Hoger in Google programma zal bijdragen aan meer succes in je eigen business.

In 7 stappen hoger in Google

Hoger in Google - Visie & Doelstellingen

Jou visie & doelstellingen

In deze eerste stap gaan we samen bekijken wat je plannen zijn en je doelstellingen met jou bedrijf. Wat is jou niche? Wat wil je bereiken? Welke middelen zet je nu al in om je klanten te bereiken? Wat is jou visie? Waar loop je misschien op vast? Deze eerste sessie zal dan de basis vormen om de volgende stappen succesvol te kunnen doorlopen.

Hoger in Google - Marktpositie

Marktpositie

Om je positie op het internet te kunnen verbeteren gaan we onderzoeken wat nu je huidige marktpositie is. Wat doen je concurrenten? Staan zij hoger in Google? In deze stap gaan we een uitgebreid keyword onderzoek doen. Naar welke klanten ben je op zoek? Hoe kun je deze doelgroep benaderen met de juiste zoekwoorden in Google?

Hoger in Google - Zoekmachine Optimalisatie SEO

Zoek machine optimalisatie

Met SEO of zoek machine optimalisatie gaan we ervoor zorgen dat Google begrijpt naar welke klanten jij op zoek bent. Op welke keywords jij gevonden wilt worden. In deze stap ga ik je de basis leren van SEO. Wat kun je allemaal doen om ervoor te zorgen dat je zo hoog mogelijk in Google komt. Relatief eenvoudige stappen die je helpen snel succesvol te zijn. 

Hoger in Google - Website

Website & Social Media

In de vorige stappen hebben we bepaald wat je visie is, wat zijn je potentiele klanten en wat is SEO. Nu gaan we dit toepassen op je website en social media. We gaan analyseren hoe de gezondheid van je website is en hoe je jou website en social media op een doeltreffende manier kunt inzetten. Zowel een webiste als social media zijn belangrijke hulpmiddelen om je doelen te verwezenlijken.

Hoger in Google - Content strategy

Content

Content van je website en social media is ontzettend belangrijk. Je website kan er nog zo mooi uitzien. Als de content, en dan bedoelen we de tekst en de illustraties, je doelgroep niet aanspreekt. Zul je dus geen nieuwe klanten krijgen. Vandaar dat we in deze stap hier dieper op in gaan. Google is in staat om steeds beter de content van je website te kunnen lezen. En daardoor ontzettend belangrijk geworden. 

Hoger in Google in 7 stappen

Meten is weten

Wanneer je eenmaal een hogere positie in Google hebt behaald wil je deze graag behouden. Het algoritme van Google veranderd voordurend. En je eventuele concurrenten zullen waarschijnlijk ook niet stil zitten en streven naar een hogere positie. Om inzicht te behouden in jou resultaten, hoe je gevonden wordt, wat zijn je klanten, waar komen ze vandaag, kun je gebruik maken van goede analytics software. In deze stap gaan we meten voor beter.

Hoger in Google - Tips

Tips & Tools

In deze laatste stap van de 7 stappen succesvol hoger in Google geef ik je een aantal Tips & Tools hoe je kunt blijven werken aan een goede zichtbaarheid in Google. Mijn tips zullen specifiek gericht zijn op jou business. Hoe jij Hoog kunt blijven scoren in Google. En een aantal handige tools die je kunt gebruiken om jou doelen te behalen.

Start vandaag nog

Boost op jou business. Kom hoger in Google met mijn 7 stappenplan programma. Een succesvol concept waarbij je meer klanten zult krijgen en je business zult zien groeien. Door de persoonlijke sessies zullen we stappen maken die voor direct resultaat zullen zorgen. Na het beƫindigen van de training zal ik jou een jaar lang gratis blijven begeleiden met persoonlijke adviezen en tips.

Wat anderen vinden van onze aanpak

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Verbazendwekkend snel resultaat

"Binnen enkele weken stonden wij hoger in google op op voor ons belangrijke trefwoorden. Afgelopen week hadden wij 5 nieuwe klanten in onze zaak"

Peter uit Geleen

 • Onze zichtbaarheid is enorm verbeterd

  "Door de handige stappen toe te passen zijn we een stuk beter op het internet zichtbaar geworden. Met veel zoekwoorden staan we nu zelfs op de eerste pagina van Google"

  A. van de Graaf Valkenswaard

  Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars

  Zal mijn Hoger in Google 7 stappenplan ook voor jou succesvol zijn?

  Vraag jezelf eens af.....


  - Heb je het gevoel dat er te weinig uit je website komt?

  - Lijkt het je allemaal te complex?

  - Weet je niet waar je beginnen moet?

  - Denk je: Ik het hier echt geen tijd voor

  - Het zou wel heel duur zijn


  Als je dit soort gedachten of vragen hebt dan is mijn 7 stappenplan Hoger in Google programma juist voor jou de beste manier om meer uit je business te halen. Ik zal je stap voor stap door dit proces heen leiden. Het is geen cursus waar jezelf alles moet leren en vele avonden zit te ploeteren. Uit ervaring weet ik dat je daar als ondernemer geen tijd voor hebt. Wat wij samen gaan doen is in een paar eenvoudige sessies bij jou op het bedrijf de 7 stappen vorm geven. Je zult merken dat het vrij snel resultaat zal opleveren. Je meer klanten zult krijgen en je omzet ziet groeien.

  Garantie op meer succes

  Met mijn aanpak en mijn persoonlijke aandacht garandeer ik dat ook jij 100% tevreden zult zijn en meer succes zult halen uit je business. Het kost je niet veel tijd en het vraagt slechts een kleine investering. De meeste ondernemers ervaren al binnen drie maanden zichtbare verbeteringen en halen meer klanten binnen.

  Hoger in Google garantie

  Hoger in Google - Start direct!

  Boost op jou business. Kom hoger in Google met mijn 7 stappenplan. Een succesvol concept waarbij je meer klanten zult krijgen en je business zult zien groeien. Door de persoonlijke sessies zullen we stappen maken die voor direct resultaat zullen zorgen. En als bonus een jaar lang persoonlijke begeleiding met adviezen en tips.