Chem-Dry franchise beginnen

Een unieke kans in een groeimarkt

Chem-Dry biedt volop kansen in een groeimarkt

Elk jaar kopen de Nederlandse huishoudens voor meer dan een miljard euro aan nieuwe vloeren. Al deze vloeren dienen regelmatig en professioneel te worden gereinigd. Wanneer het gaat om professioneel reinigen dan onderscheidt zich sinds 1977 één naam op het gebied van vloeronderhoud en dat is Chem-Dry. Deze groeimarkt biedt vele mogelijkheden als Chem-Dry franchisenemer. Met een kleine investering en een lage maandelijkse fee de formule om succesvol ondernemer te worden. Het Entrepreneur magazine (VS) heeft Chem-Dry al meer dan 27 jaar op rij gerangschikt als een top franchise-systeem en de nr. 1 franchise voor Tapijt,- en Meubelreiniging. Ook al vaak nagedacht over het hebben van een eigen bedrijf? Dan is het nu het ideale moment om een Chem-Dry franchise te starten.

Ben jij een bruisende ondernemer?

Chem-Dry is al meer dan 28 jaar de absolute marktleider in Nederland op het gebied van specialistisch vloeronderhoud en het reinigen van meubelstoffering. Het is een bruisende formule, continu in beweging en zeer innovatief. Chem-Dry biedt volop kansen en een zeer goed verdienmodel. Wordt nu ook je eigen baas in de specialistische schoonmaak. Word een Chem-Dry expert!

Het geheim van de Chem-Dry formule

Bijna elk aspect van het Chem-Dry proces, van de reinigings-

producten tot en met de speciale apparatuur die gebruikt wordt is gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek. 

Deze innovatie begint met de Natural®, wat het belangrijkste onderdeel is in het Hot Carbonating Extraction-proces, dat zorgt voor een diepere reiniging en snellere droogtijden. Dit leidt tot schonere tapijten en gezonder binnenmilieu. De Natural® is de basis van al onze tapijt en meubel reinigingen.


De dienstverlening van Chem-Dry omvat:

  • Tapijtreiniging
  • Meubelreiniging
  • Onderhoud elastische vloeren
  • Tegel en Grindvloeren dieptereiniging
  • Vloerkleden schoonmaken
  • Diverse specialistische behandelingen op het gebied van vlekverwijdering en geurbestrijding

De voordelen van een Chem-Dry Franchise

Goede Verdiensten

Groei-markt

Lage investering

Lage maandelijkse kosten

Uniek systeem

Milieuvriendelijk

Nr 1 in Nederland 

Wereldwijd marktleider

Technische ondersteuning

Interne trainingen

Marketing ondersteuning

Landelijke website

Chem-Dry biedt alles om een succesvol ondernemer te worden

Goede verdiensten

De Chem-Dry formule biedt alles om er goed mee te kunnen verdienen. Chem-Dry kent een grote markt in zowel particuliere als zakelijke klanten. De omzetten en daarbij behorende rendementen zijn afhankelijk van uw ondernemerschap, betrokkenheid en inzet. Chem-Dry heeft franchisenemers die ervoor kiezen als zzp'er te werken. Maar ook franchisenemers met meerdere werknemers en vestigingen. De markt biedt volop mogelijkheden tot goede verdiensten en een hoog rendement.

Informatie brochure Chem-Dry franchise starten (PDF) 

Chem-Dry start pakket

Lage investeringskosten

Het starten van een onderneming kost geld en investeringen zijn noodzakelijk. Een Chem-Dry franchise starten is mogelijk met een minimum investering van € 11.000 euro. De benodigde machines en materialen kan men bij de start aanschaffen maar ook leasen. Het starters pakket voorziet in alles om direct aan de slag te kunnen. U wordt geholpen bij het opstellen van het bedrijfsplan en financieel plan. Een gemiddelde Chem-Dry onderneming verdient snel zijn investering terug en biedt de mogelijkheid om een goed ondernemers inkomen behalen.

Milieuvriendelijk en Gezonder

Milieu en duurzaamheid worden steeds belangrijker in onze maatschappij. Onze opdrachtgevers in zowel de particuliere als zakelijke markt mogen dit ook van Chem-Dry verwachten. Daarom zijn de meeste producten al enkele jaren voorzien van het zogenaamde Green Certified label. Zo staat Chem-Dry ook voor een verantwoorde manier van reinigingen. Tevens heeft het Chem-Dry procedé een aantoonbaar beter resultaat dan andere reinigingsmethoden en een hele positieve invloed op het binnenmilieu. Chem-Dry is niet alleen schoner maar ook gezonder.

Chem-Dry wereldwijd marktleider

Wereldwijd marktleider

Chem-Dry is één van de best presterende franchises in de VS. Uitgegroeid in 40 jaar tot een succesvol merk voor het reinigen van tapijt en meubelstoffen. In de jaren 80 van de vorige eeuw startte Chem-Dry in Europa. Ondertussen is de franchise formule in meer dan 53 landen actief met meer dan 4000 vestigingen en de absolute markt leider. In Nederland bestaat het franchise netwerk uit 30 ondernemers met elk gemiddeld twee vestigingen. Chem-Dry is absoluut de Nr. 1 in Nederland op het gebied van specialistisch vloeronderhoud.

Technische ondersteuning

Chem-Dry staat voor kwaliteit. Dat geldt voor service naar de klanten toe, maar zeker ook voor de kwaliteit van het geleverde werk. Om daarvoor te zorgen is er een intern opleidingsprogramma. Een complete training waarbij de nieuwe franchisenemer volledig voorbereid wordt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Naast deze trainingen is het hoofdkantoor dagelijks beschikbaar voor verdere technische ondersteuning. Tevens kan men gebruik maken van de ervaring van Chem-Dry collega's waarvan diversen al meer dan 27 jaar praktijkervaring hebben. Een Chem-Dry franchisenemer staat er nooit alleen voor!

Complete marketing ondersteuning

Het Chem-Dry systeem is uniek en biedt volop de mogelijkheid tot goede verdiensten. Daarbij hoort uiteraard ook marketing ondersteuning. Chem-Dry bied de ondernemers een landelijke website, advertentie ontwerpen, promotie materiaal, bedrijfsvideo's en autobelettering, alles met het herkenbare en sterk logo en nog veel meer. Door de jaren lange ervaring weet Chem-Dry als geen ander hoe zowel de particuliere als zakelijke markt moet worden benaderd. Je wordt voorzien van de benodigde tools zodat je direct succesvol aan de slag kunt gaan.

Ben jij die bruisende ondernemer?Chem-Dry biedt op basis van het zelfstandig ondernemerschap een unieke kans om een eigen bedrijf op te bouwen in de specialistische reiniging. Wij zoeken hiervoor echte doorpakkers, energieke mensen die gaan voor de beste kwaliteit. Die alles uit de Chem-Dry formule halen om snel succesvol te zijn. Wij bieden jou die kans. Met een lage investering en lage maandelijkse kosten kun je binnen enkele maanden volledig operationeel zijn en direct geld gaan verdienen. 

Chem-Dry ondernemer worden

Beschikbare gebieden

In Nederland zijn er momenteel volop vestigingsmogelijkheden om een succesvolle Chem-Dry franchise te starten. Wil je graag weten of er ruimte is in een bepaald gebied en hoe wij de markt indelen? Dit alles wordt graag verteld tijdens het kennismakingsgesprek.

Chem-Dry zoekt specialistische vakmensen

Persoonlijk profiel:

Je weet van aanpakken, wilt graag kwaliteit en goed werk afleveren. Het zelfstandig ondernemerschap spreekt je aan. Je hebt ook de discipline om ondernemer te zijn en je ziet jezelf wel een eigen bedrijf in onderhoud van vloeren beginnen. Daarbij zou je graag gebruik willen maken van een goede formule met professionele begeleiding.


Waarbij je het tevens prettig vindt om met collega ondernemers te sparren en samen te werken. En de onderlinge afspraken weet te respecteren.


Zie jij jezelf hierin terug? Dan is een Chem-Dry Franchise een unieke kans en uitdaging.Chem-Dry geschikt voor jou!

Streeft naar een eigen bedrijf en daarvoor zich ook wil inspannen. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Vakmanschap belangrijk vindt. Altijd streeft naar hoge kwaliteit.

Commercieel inzicht heeft. Relaties met klanten kan opbouwen. 

Informatie brochure Chem-Dry franchise starten (PDF)

arrow_drop_up arrow_drop_down