Page content

Keywords

Keywords (NL zoekwoorden) zijn de woorden, termen die gebruikers intypen in hun zoekmachine, meestal Google, maar ook Bing of Yahoo. De gebruiker typt dus woorden in waarbij hij verwacht het juiste zoekresultaat te zullen vinden. Dit kunnen korte termen zijn zoals “verzekering” maar ook complete zinnen zoals “waar vind ik een goedkope autoverzekering?”.

Om te zorgen dat jou doelgroep  jou vindt is het dus van belang de juiste woorden en termen terug te laten komen in de tekst op jou website.

Klanten zoeken steeds specifieker binnen de zoekmachines. Mede doordat steeds meer mensen gebruik maken van een mobiel device en Voice Searching. Klanten gebruiken dus steeds meer volledige zinnen als ze op zoek zijn op het internet. Schrijf daarom de teksten op je website op een natuurlijke manier en ga niet onnodig bepaalde zoekwoorden blijven herhalen.

Keywords onderzoek

Met behulp van Google Suggest kun je op een vrij eenvoudige manier onderzoek doen naar de juiste zoekwoorden en termen.

Wanneer je in Google een zoekwoord of meerdere woorden intypt zie je dat Google direct suggesties doet. Dit zijn zoekwoorden die door gebruikers veel gebruikt worden. Deze suggesties kun je dan eenvoudig toepassen binnen je eigen website content.

Met behulp van Google Analytics kun je een uitgebreider keyword onderzoek doen. Zeker als je gaat adverteren met Adwords is het verstandig dit eerst te doen. Anders kan het zijn dat je onnodig veel geld uitgeeft en toch niet door de juiste klanten gevonden wordt.

 

 

Laat hier gerust een reactie achter.

Comment Section

0 reacties op “Keywords

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);